Triumph er en tannpuss-triumf

Hindrer dobbeltarbeid. Blant annet.

Triumph er en tannpuss-triumf
Publisert

Se på baderomsservanten din. Se på den. Har du sett noe så motbydelig, noe så usannsynlig lite high-tech som den hvite, kjipe, kjønnsløse overflaten?

Med unntak av toalettrullholderen, eller et bingolokale ved kjøpesenteret på formiddagstid, blir det ikke så mye tristere.

En triumf.

Tøffingene hos tannbørsteprodusenten Oral-B burde med et slikt navn drevet med hip hop, bling-bling og booty calls, ikke tannbørster, men med oppgraderingen av den elektriske Triumph-modellen tar de uansett steget over i litt høyere vektklasser.

Tannbørsten har trådløs forbindelse til LCD-skjermen du ser over. Den gjør ikke at du kan se på TV mens du kjeder deg gjennom enda en tannpuss, men gir derimot informasjon om hvor lenge du har pusset de fire hjørnene av munnen.

Ikke dobbelt.

Hvis du plutselig må forlate badet fordi kona har oppdaget enda en festlig ting hun vil bestille fra TV Shop, vil SmartGuide-systemet huske hvor du befant deg i tannpussen idet det returnerer, slik at du ikke - gud forby! - pusser samme sted to ganger.

Alle vet at dobbeltpussing er det største energi-sløseriet siden Tsjernobyl smelta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer