TurboChef er ny sjef i kjøkkenet

Her går det unna.

TurboChef er ny sjef i kjøkkenet
Publisert

Sjefen på kjøkkenet er deg. Noen, og vi skal naturligvis ikke nevne navn på denne noen, vil kanskje mene noe annet, mye fordi du klarte å svi potetene fast i bunnen av vannkokeren - og fordi du laget oppskriften etter et tegneseriehefte som du trodde var kokeboka.

Hvem bryr seg. Det viktigste er at det går unna, og det gjør det sannelig med TurboChef 30" Double Wall Speedcook Oven. Ikke å si det, men å bruke den.

Fast food.

Produsenten lover at den vil tilberede vanlig mat opptil femten ganger raskere enn konvensjonelle ovner ved hjelp av deres patenterte Airspeed Technology. Denne teknologien er veldig kort sagt en avansert måte å distribuere varmluft rundt i ovnen, ved å sende bølger av den fra topp til bunn med høy hastighet.

Denne høyhastighetslufta passerer gjennom en røremekanisme, gjemt i toppen av ovnsrommet, for å garantere at maten steikes jevnt og ikke ser ut som grandisen du satte på da du kom hjem klokka 04:10.

Dæven, han skjeggete brannmannen var sur!

Resirkulering.

Lufta varmes opp på ny idet den passerer gjennom et varmeelement, før et dobbelt sett med blåsere resirkulerer lufta tilbake igjen til ovnsrommet. Hele prosessen bistås av mikrobølger når det trengs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer