TVens reddende engel

Onkyo TX-SR606 spriter opp flatTVen din.

TVens reddende engel
Publisert

Var du tidlig ute med flatTV-kjøpet ditt har du antagelig bare en HDMI-inngang, og når du nå sitter med en digital TV-tuner, spillkonsoll, Blu-ray spiller og HD-kamera blir det fort masete når du skal skifte kilde.

Alternativene for å bøte på problemet er selvsagt flere. En billig og enkel løsning kan være å kjøpe en HDMI-svitsj, men vil du også dra nytte av de nye høyoppløste lydformatene Dolby True-HD og DTS HD er det beste alternativet å kjøpe en ny digitalreceiver som gjør hele jobben for deg.

Alternativene her er mange, men vil du ha fire HDMI-innganger har prisen tidligere ligget fra rundt 10.000 kroner og oppover.

Men nå er altså trenden i ferd med å snu, og Onkyo er blant de første til å tilby dette på en modell til under 7.000 kroner.

Fakta om Onkyo TX-SR606.

Onkyo TX-SR606 er en 7.1 receiver med 4 HDMI-innganger (1.3a) og én utgang (1080p) med oppkonvertering fra andre videoformater og oppskalering til 1080i.

HDMI 1.3a standarden har større båndbredde med kapasitet for 36-bits fargeoppløsning og tapsfri overføring av de nye 7.1-kanals HD-lydformatene samt SACD og DVD Audio. Receiveren har også innebygde dekodere for DTS-HD og Dolby TrueHD for full utnyttelse av de nye HD-lydsystemene.

Automatisk oppsett av høyttalerne med medfølgende målemikrofon, FM RDS og multiromløsning.

Utgangseffekten er på 7 x 140 watt (6 ohm, IEC) med mulighet for Bi-Amping-system for frontkanalene. Alle innstillinger av høyttalerparametere skjer automatisk med den medfølgende målemikrofonen. Lysintensiteten i displayet kan reguleres.

Fås i svart og sølv.
Mål (B x H x D): 43,5 x 17,4 x 37,7cm
Vekt: 11,4kg
Veiledende pris: Kr. 6.995,-.

Kilde: Mono og Hjemmekino.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer