TVens reddende engel

Onkyo TX-SR606 spriter opp flatTVen din.

TVens reddende engel
Publisert

Var du tidlig ute med flatTV-kjøpet ditt har du antagelig bare en HDMI-inngang, og når du nå sitter med en digital TV-tuner, spillkonsoll, Blu-ray spiller og HD-kamera blir det fort masete når du skal skifte kilde.

Alternativene for å bøte på problemet er selvsagt flere. En billig og enkel løsning kan være å kjøpe en HDMI-svitsj, men vil du også dra nytte av de nye høyoppløste lydformatene Dolby True-HD og DTS HD er det beste alternativet å kjøpe en ny digitalreceiver som gjør hele jobben for deg.

Alternativene her er mange, men vil du ha fire HDMI-innganger har prisen tidligere ligget fra rundt 10.000 kroner og oppover.

Men nå er altså trenden i ferd med å snu, og Onkyo er blant de første til å tilby dette på en modell til under 7.000 kroner.

Fakta om Onkyo TX-SR606.

Onkyo TX-SR606 er en 7.1 receiver med 4 HDMI-innganger (1.3a) og én utgang (1080p) med oppkonvertering fra andre videoformater og oppskalering til 1080i.

HDMI 1.3a standarden har større båndbredde med kapasitet for 36-bits fargeoppløsning og tapsfri overføring av de nye 7.1-kanals HD-lydformatene samt SACD og DVD Audio. Receiveren har også innebygde dekodere for DTS-HD og Dolby TrueHD for full utnyttelse av de nye HD-lydsystemene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer