Usynlig kamera til døra

Lei av å åpne døra for folk som ikke vil deg vel?

Usynlig kamera til døra
Publisert

Hvis du går rundt med konstant høyt blodtrykk fordi du er livredd for at lisenskontrolløren skal banke på, kan nok dette kamerat virke beroligende.

LCD-monitoren skal festes på innsiden av døra. Det er kun den lille enheten med kamera i som sitter på utsiden. Dermed vil ikke kontrolløren se at ID-merket blir nøye zoomet inn fra den andre siden av døra.

Les også: Kameraovervåkning er årets teknohit i boligen

Tar opp film.

Det smarte overvåkningskameraet har vel strengt tatt mer vesentlige bruksområder enn å forhindre lisenskontrollørens ankomst, så selv lisensbetalere kan sikkert finne nytte av dette. Enheten har plass til et 4GB minnekort som lar deg lagre opptil 11,2 timer med film, som du kan følge live på LCD-skjermen fra dørmatta innenfor.

Holder de uvelkomne gjestene ut noe lengre enn dette, er det i seg selv en såpass stor bragd at du bør åpne bare for å applaudere med usedvanlig god tålmodighet.

Les også: Test av overvåkningskameraer som går på nett

Sensorstyrt.

Kameraet vil starte opptakene idet samme noe beveger seg foran døra. På slutten av dagen kan du altså snurre en film som inkluderer korte glimt av avisgutter, forbipasserende naboer, og eventuelt finne ut hvilken av dem som stjeler avisen din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer