Varm toalettløsning

EcoJohn setter fyr på det du vet.

Varm toalettløsning
Publisert

Hvis du bor der ingen skulle tru at nokon kunne bu, og vann bare er noe du har hørt rykter om, vil du nok like løsningen til EcoJohn.

Eco-toalettet trenger nemlig ikke vann, men bruker helt andre mekanismer for å få uhumskhetene ut av syne. Og som navnet avslører: eco, og eco it is, et mer miljøvennlig do må du langt ut på landet etter.

Og det er nok helst der dette doet er best egnet. Når du befinner deg langt ute på vidda, som for eksempel i en campingvogn eller på hytta.

Kremering.

EcoJohn drives ved hjelp av propan, og som du kanskje allerede har skjønt, så vil denne doen ganske enkelt sette fyr på møkka.

Asken samles i en beholder på innsiden, mens røyken forsvinner opp gjennom pipa i beste nissestil.

Toalettet har to knapper, en for kort brennetid (10 minutter) og en for lengre brenntid (30 minutter). Alt etter om det er flytende eller hardere stoff som skal kremeres, jada - du vet selv hva du har spist...

Ved normal bruk skal det være nok å tømme aska en gang i halvåret.

Eim?

Det virker ikke særlig fristende å stå bøyd over dette røret under forbrenningen, men ifølge produsenten selv skal det visstnok være luktfritt.

Men er dette egentlig en do å satse på hvis du har alkohol i blodet?

Vi tviler...

Kilde: ecojohn

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer