Verdens første plasma på 32"

Men spørsmålet er om den ikke kommer alt for sent?

Verdens første plasma på 32"
Publisert

Som en av de første produsentene i verden tilbyr LG nå en plasma-TV i 32-tommers størrelse, og selskapet bryter dermed en milepæl: Ingen av de andre store produsentene klarer nemlig å tilby dette på størrelser under 37-tommer. (Takk til leseren som minte oss om Keymat, de glemte vi glatt :-) )

Vi må likevel si at vi lurer på hvorfor. For selv om 32-tommerne er en svært populær størrelse i Norge, så finnes det vel knapt en eneste TV-produsent utenom Pioneer som ikke allerede leverer LCD-modeller i denne størrelsen.

Selv om det sikkert er en fjær i hatten for LG å være først ute, så kommer etter vår oppfatning denne modellen alt for seint på markedet:

Bildekvalitet. Joda, det finnes selvsagt de som fortsatt sverger til plasma- kontra LCD-teknologien, kanskje spesielt til film og når det gjelder ansiktsfarger, men etterhvert som LCD-TVene har blitt bedre og bedre har også den diskusjonen begynt å blekne. For ekte filmfans vil uansett 32-tommer være for lite...

Pris. I følge LG vil 32-tommeren koste 9.000 kroner. Ingen ublu pris for et år siden, men når dagens gode plasma-modeller i 42-tommers klassen ligger på samme pris, og du får noen av markedets beste 40-tommere med full HD-oppløsning til 12.000 tror jeg dessverre at prisen blir for stiv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer