Verdens minste HD-kamera fra Sony

Ikke større enn en mobil!

Foto: Sony & Erik Five Gunnerud
Foto: Sony & Erik Five Gunnerud Vis mer
Publisert

Navnet på Sonys nye Handycam er HDR-TG3E, og for deg som er opptatt av (minimal) størrelse, kan altså dette være kameraet du har ventet på.

Selvskryt

Som vanlig er pressemeldingen full av superlativer, og Sony lover bildekvalitet av høyeste klasse, blant annet gjennom sin BIONZ bildebehandlingsprosessor.

Det lille videokameraet er forøvrig det første kameraet i verden med titan-design, et materiale som er 40 % lettere enn stål og dobbelt så sterkt som aluminium. Det ekstra solide ytre beskytter mot riper uansett om du bedriver sportslige aktiviteter eller nyter travle feriedager.

Opptakene lagres på minnebrikker av typen Memory Stick PRO Duo, og en 16GB Memory Stick gir deg en lagringskapasitet på nærmere 6 timer med film i Full HD.

Kameraet har også ansiktsgjenkjenning som automatisk fininnstiller både fokuset, eksponeringen og fargebalansen. Du kan dermed på enkleste vis ta klar og realistisk video, samt stillbilder, av hvem det måtte være. Kameraet kan gjenkjenne opptil 8 ansikter om gangen, noe som passer perfekt om du skulle møte Mormor og de åtte ungene utenfor der du bor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer