Victorinox Presentation Pro

Perfekt for alle som er, eller skulle ønske de var en ordentlig VIP.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Las Vegas, CES-2009: Swiss Army lommeknivene fra Victorinox er viden kjent for sin gode kvalitet, og ikke minst for alle de nyttige og unyttige finessene de klarer å fylle sine ulike modeller med.

Jeg blir selv fortsatt bløt om hjertet når jeg tenker på min første modell, som blant annet hadde tannpirker, forstørrelsesglass og ikke minst sag. Jepp, det var tider, men det har heldigvis ikke stoppet der.

Presentation Pro

er nemlig navnet på den siste Victorinox-kreasjonen, og tilhører du den gruppen som elsker å holde endeløse powerpointpresentasjoner bør du følge med nå:

Presentation Pro gir deg nemlig en 32 GB USB-penn, og herligheten er selvfølgelig kryptert slik at bare du får tilgang til materialet som er lagret. Som du ser på bildene er det nemlig en liten fingeravtrykksleser på minnepinnen, så om du skulle være uheldig å miste godbiten vil dataene dine forbli uleselige for nysgjerrige finnere.

Men det er selvsagt ikke alt

Du får også en kraftig laser-peker du kan plage søvnige lyttere med, men den største gulroten er nok at du i tillegg kan bla fram og tilbake i powerpointpresentasjonen din ved å trykke på lommekniven. Presentation Pro prater nemlig trådløst med PCen din via blåtann og er altså perfekt for foredragsholdere som vil imponere tilhørerne.

Standardversjonen vil komme med saks, kniv og fil, men det kommer også en mer reisevennlig versjon uten disse potensielle drapsvåpnene. Målet er altså å gjøre det litt mindre problematisk å komme igjennom de evinnelige sikkerhetskontrollene du nå møter på verdens flyplasser.

Prisene i Norge er ikke klare enda, men Presentation Pro lanseres rundt mai måned, og toppmodellen med 32 GB vil da ha en veiledende pris på rundt 330 dollar i utlandet. Joda, det er dyrt, men stol på oss: Denne lille dingsen kommer til å bli en hit blant landets ledere og foredragsholdere.

Trykk her for flere saker fra årets CES-messe!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer