Victorinox Presentation Pro

Perfekt for alle som er, eller skulle ønske de var en ordentlig VIP.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Las Vegas, CES-2009: Swiss Army lommeknivene fra Victorinox er viden kjent for sin gode kvalitet, og ikke minst for alle de nyttige og unyttige finessene de klarer å fylle sine ulike modeller med.

Jeg blir selv fortsatt bløt om hjertet når jeg tenker på min første modell, som blant annet hadde tannpirker, forstørrelsesglass og ikke minst sag. Jepp, det var tider, men det har heldigvis ikke stoppet der.

Presentation Pro

er nemlig navnet på den siste Victorinox-kreasjonen, og tilhører du den gruppen som elsker å holde endeløse powerpointpresentasjoner bør du følge med nå:

Presentation Pro gir deg nemlig en 32 GB USB-penn, og herligheten er selvfølgelig kryptert slik at bare du får tilgang til materialet som er lagret. Som du ser på bildene er det nemlig en liten fingeravtrykksleser på minnepinnen, så om du skulle være uheldig å miste godbiten vil dataene dine forbli uleselige for nysgjerrige finnere.

Men det er selvsagt ikke alt

Du får også en kraftig laser-peker du kan plage søvnige lyttere med, men den største gulroten er nok at du i tillegg kan bla fram og tilbake i powerpointpresentasjonen din ved å trykke på lommekniven. Presentation Pro prater nemlig trådløst med PCen din via blåtann og er altså perfekt for foredragsholdere som vil imponere tilhørerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer