Voodoo uten nåler

Med denne spill-PCen oppnår du to ting: Gaming hinsides all fornuft, og en bankkonto så tom at den får et vakum til å framstå som stappfullt av innhold.

Foto: Voodoo PC
Foto: Voodoo PC Vis mer
Publisert

Spillopplevelsen blir ikke perfekt før du vet du har gjort alt som står i din og andres makt for å flytte alt, bokstavelig talt, to the next level.

En kanadiske PC-produsent med det fryktinngytende navnet Voodoo, har blant annet spesialisert seg på å sette sammen så spektakulære og så dyre spill-PCer, at nåler i tøydukker bare blir for barnelek å regne.

Og du kommer ikke nærmere det hinsidige enn OMEN Elementals.

Som seg hør og bør for en harry-PC med absolutt alt, er den kledd i gull. Det er bare begynnelsen.

Den billigste konfigurasjonen begynner riktig nok på 14 000 dollar, men det blir som å kutte ut stereoanlegget når du endelig har bestemt deg for å kjøpe Ferrari.

Terabyte.

Toppmodellen som er avbildet her, har blant annet fire 500 gigabyte-disker for en total lagringsplass på 2 terabyte, to 16X DVD-brenner, to ATi Radeon X1900XTX grafikkort, trådløs mus og tastatur (det føles litt fattig å si det etter den vanvittige innledningen), full mediasenter-funksjonalitet, Voodoo OMEN Supercharged Intercooler, som gjør dette til den angivelig roligste masseproduksjons-PCen på markedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer