VT20 er Panasonics første 3D-TV

Panasonic ser ut til å slå Samsung og LG på målstreken.

Panasonic VT20 - den første 3DTV-en hittil. Foto: Pressebilde
Panasonic VT20 - den første 3DTV-en hittil. Foto: Pressebilde Vis mer
Publisert

2010 kommer til å bli året der alle de store TV-produsentene lanserer TV-er og Blu-ray spillere med 3D-mulighet, og da er det selvsagt viktig å være først. Ut fra tidligere pressemeldinger trodde vi at LG og Samsung skulle være raskest ute, men nå ser det altså ut til at Panasonic kommer et hestehode foran i mål, og med tanke på at Panasonic har vært blant de ivrigste til å vise fram prototyper av sine TV-modeller med 3D-teknologi er det kanskje like greit.

VT20-serien

VT20-serien tilhører plasmasortimentet, og ubeskjedent nok påstår Panasonic at plasmateknologien er den som egner seg best for 3D-formatet, og som i tillegg er mest skånsom for øynene.

Akkurat den påstanden kan du regne med at de andre TV-produsentene ikke vil være enige i, men vi kommer tilbake til dette når vi får teste herligheten.

VT20-serien er forøvrig for deg med stor stue, den kommer kun i 50 og 65-tommer. Per dags dato er prisen er ukjent, men størrelsen og teknologien tatt i betraktning, blir dette neppe noen budsjettmodell.

Nytt: Prisene ble akkurat offentliggjort: TX-P65VT20 vil ha en veiledende pris på 45.000, mens TX-P50VT20 vil ligge på 24.000.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.