Zzzzznorkeputa vekker deg

Hvis ikke du stopper duringa, får du beskjed.

Zzzzznorkeputa vekker deg
Publisert

Den ristinga og duringa du kjenner hver natt skyldes ikke jordplater som forflytter seg, eller enda et tilfelle av elefantflukt fra dyrehagen. Det er bare naboen som snorker.

Kona hans har for lengst blitt døv av alt ståket, men alt kunne vært så anderledes hvis naboen hadde fått tilgang til denne snorkeputa.

Vibrerer.

Denne formskumputa er utstyrt med en sensor som fanger opp snorkelyder. Istedenfor å slå deg hardt i hodet med et tungt hageredskap, vekker den deg varsomt ved hjelp av gode vibrasjoner.

Følsomheten til sensoren kan justeres, sannsynligvis mellom nivåene sommerfuglvinger og jetfly.

Tar opp lyden.

Ettersom ingen som snorker faktisk innrømmer at de snorker, omtrent som ingen vil innrømme at de leser Se & Hør når de ikke er hos tannlegen, har puta innebygd opptaker. Dermed kan du begynne hver morgen med et triumferende "hva var det jeg sa?", som tilfeldigvis også er oppskriften på et langt og godt samtliv.

Puta slippes på markedet i september til den relativt stive prisen 1500 kroner, men tatt i betraktning at snorking faktisk kan ta liv, og ikke bare ødelegge dem, kan det være en rimelig investering - tross alt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer