101-åring kjøper drømmebilen

400 hester? Virgil Coffman er definitivt ikke som andre pensjonister.

101-åring kjøper drømmebilen
Publisert

2010-modellen av Chevrolet Camaro er for mange bilfans en uoppnåelig drømmebil, og bedre blir det jo ikke når du kommer opp i en alder hvor de fleste av oss vil ligge seks fot under, eller om vi skulle være så heldige å være i live: Har levert inn førerkortet for lenge siden.

Virgil Coffman lar seg imidlertid ikke stoppe av slike bagateller, og er med sine 101-år, den eldste kunden Chevrolet har solgt en bil til noen gang.

Chevrolet Camaro - Transformer Edition

Hvorvidt Virgil faktisk har sett Transformers-filmene vet vi ikke, men han var i hvert fall klar på at det var den gule modellen han skulle ha.

Eller for å bruke hans egen leveregel: - If you want something, get it.

Det viktigste for Virgil er imidlertid ikke bilens fartsressurser, men hvor enkel bilen er å håndtere i det daglige. Og etter å ha eid 40 biler, regner vi med at han har et visst erfaringsgrunnlag...

Se mini-videoen av og med Virgil og drømmebilen:

Apropo...

Strengt tatt burde vi nok lagt inn et laaangt avsnitt om hvorvidt det faktisk er bra å kjøre bil i en så høy alder. For diskusjonen er høyst reell: Nedsatt syn og tregere reaksjonsevne er definitivt momenter som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko for medtrafikantene, og det skal sies at også Chevrolet-forhandleren var noe skeptisk da de så fødselsdatoen til Virgil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer