8-bits-kjærlighet

Valentines Day nærmer seg raskt – vær forberedt!

Foto: ThinkGeek
Foto: ThinkGeek Vis mer
Publisert

Hvis det var noe vi lærte på 80-tallet var det at når alle hjerter på skjermen ble tomme, døde du. Spillkarakterer som Link flappet som en fisk på land når den siste pilen traff han, og de tomme hjertene på skjermen hjalp ikke på humøret. Hjertene var jo ditt liv. Ditt humør.

Hjertene på denne t-skjorten viser akkurat det samme. Gå rundt som vanlig, og to og et halv hjerte vil lyse. Du er jo som kjent ikke i topphumør når du går rundt til vanlig uten din elskede i nærheten. Hvis dere imidlertid er innenfor koseavstand (i følge ThinkGeek-gutta er dette to meter) vil hjertemåleren øke. Før du vet ordet av det har du blitt revitalisert, og alle hjerter er fulle.

Full pakke.

Det er ikke ofte vi finner noe som appelerer til både den romantiske- og den nerdete siden av oss, så det er bare å slå til. Med Valentines day rett rundt hjørnet er jo dette et must for deg og dine bedre halvdel.

T-skjorten kan kjøpes på ThinkGeek.com for 24.99 dollar (drøye 135 kroner). Det er imidlertid ikke noe gøy å vandre rundt med denne alene, så det anbefales å kjøpe to eksemplarer.

Kilde: Think Geek

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer