Acabion GTBO slår alle rekorder

Og endelig er den klar for salg.

Acabion GTBO slår alle rekorder
Publisert

Hva gjør du når du nettopp har kjøpt en splitter ny Bugatti Veyron? Vel, sannsynligvis er du ute og kjører. Du har jo tross alt nettopp skaffet deg en bil som skryter av å fyke rundt i drøye 400 kilometer i timen. Men hva gjør du når det kommer en liten motorsykkel på siden av deg på motorveien, og uansett hvor hardt du trykker på gasspedalen kjører den problemfritt forbi. Da gråter du.

Spesielt når du finner ut at den lille motorsykkelen ved navnet Acabion GTBO bare ytet 20 prosent for å komme forbi deg.

Elektronikken som kveler

Denne lille kula på to hjul (strengt tatt har den to støttehjul i tillegg) kan yte alt fra 354 til 750 hestekrefter, og med dens pistolkuleform kommer den opp en fart på nærmere 550 kilometer i timen. Og dette ved å bare gi halv gass! Elektronikken stopper den etter dette, men farten er allikevel rimelig imponerende.

Så hvis pengene brenner i lommeboka er det bare å punge ut med 540 000 Euro, nærmere 4,4 millioner norske kroner for beistet.

Kilde: The Biker Gene

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer