Amerikas sykeste berg-og-dal-bane

97-graders fall og 4G.

Publisert

Det er nesten skremmende å se på utviklingen av berg-og-dal-baner. En loop og skarpe svinger er ikke lenger nok, og hver eneste fornøyelsepark prøver å overgå hverandre. Alt fra berg-og-dal-baner som lar deg henge istedenfor å sitte og dobbeltinverterte loops og korketrekkere dukker opp verden over.

Denne berg-og-dal-banen tar imidlertid et skritt videre. Her er det snakk om virkelig fritt fall, da fallet fra toppen av banen kaster deg nedover med en vinkel på 97 grader. Det er sju grader mer enn rett ned!

Mer G enn i et romfartøy.

Okey, så må vi innrømme at vi blir kvalme av å bare se på metalmonsteret. Det er jo såklart mer enn bare et bratt fall Fahreinheit-banen har å by på. Invertert loop, inverterte korketrekkere, S-roll og haugevis av umulige svinger vi ikke kan sette ord på.

Det skulle bare mangle at den dytter passasjeren inn i setet med en kraft på 4G – sterkere enn det astronauter opplever ved oppskytning.

Så kommer spørsmålet: Ville vi tatt den? Nei, egentlig ikke. Vi er livredde, men kanskje du er tøffere enn oss? Amerikanerne ser i hvert fall ut til å elske den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer