Back in black

Har du savnet K.I.T.T. og Michael like mye som oss?

Back in black
Publisert

Husker du gamledager? Den fjerne tid da alt som gikk på TV bød på enestående underholdning, spillene var revolusjonerende og ungdommen oppførte seg pent?

Vel, vi gjør det såvidt, men det vi husker krystallklart er Knight Rider. David Hasselhoff i tidens rolle som Michael Knight – mannen med den tidsriktige puddelsveisen og den tidløse bilen. Det var ikke mye Michael og hans bil K.I.T.T. ikke klarte. Cruise rundt i et par hundre kilometer i timen – null stress. Trykke på turbo-boosten og fly over vegger – hverdagslig.

80-tallets drøm på fire hjul. Nå går det til og med rykter om at Knight Rider-eposet skal gjøre entré på kino, og hva passer vel bedre da enn en fjernstyrt K.I.T.T.-bil?

Desverre kan den lekre lille saken hverken hoppe eller konversere, men den kan skilte med pulserende LED-lys i fronten med passende lydeffekter, og en egen turbo-knapp. I tillegg har den en egen knapp på fjernkontrollen som utløser sitatet ” I am K.I.T.T., whom you may regard as the voice of the Knight 2000.”

Annet en dette er det ikke så mye utenom det vanlige. Den kan svinge til venstre og høyre, kjøre bakover og framover og har en svær antenne stikkende ut fra baksiden. Overraskende nok er batterier til både fjernkontrollen og bilen inkludert i prisen på drøye 300 kroner (eksludert frakt og moms).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer