Barnemitraljøsen er her

Bli den tøffeste kidden i gata

Barnemitraljøsen er her
Publisert

Uansett hva slags liksomvåpen du har hatt hittil i livet ditt kan vi garantere at denne overgår alt. Det spiller ikke noen rolle om du har gått rundt med en vanntank på ryggen og sprutet vann på alle vennene dine, eller om du har skutt små skumpiler med plastbuen din.

For uansett hva du har lekt med har du ikke hatt en Vulcan EBF med 25-kulers ammunisjonsbelte og trebent understell. Men det kan du nå.

Går på batteri.

Åpentbart trengs det litt strøm for å gi energi til det lille leketøyet. Hele seks D-batterier, altså de store batteriene med omtrent dobbel diameter av de vanlige AA-batteriene, trengs for å ha det litt moro.

Desverre må vi vente en stund før leketøyet kommer i butikkene, da Hasbro har lovt en lansering først i fjerde kvartal i år. Og for dere som bryr dere så er det seks års aldersgrense på mitraljøsen i USA. Hvor stor tilgjengeligheten her i Norge blir er imidlertid litt mer usikkert, og strengt tatt er det kanskje litt betenkelig å la barna leke helhjerta Irak-liberalisering i hagen.

Kilde: Oh Gizmo!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer