Bikini med UV-alarm

Blir du ofte solbrent på stranda? Ikke med denne!

Bikini med UV-alarm
Publisert

Blir du ofte angrepet av sinte UV-stråler om sommeren? Når du spaserer rundt ved asfaltskanten og tror alt er fryd og gammen, men så, plutselig – ozonhull! UV-strålene flyr nedover og svir deg istykker raskere enn du kan si Solestrom SmartSwim UV Intensity Bikini.

Hadde du imidlertid allerede hatt på deg Solestrom SmartSwim UV Intensity Bikini hadde du ikke brukt tiden på å skrike ut navnet. I stedet hadde du brukt bikinien til det den er god for – redde deg fra harmfulle solstråler.

UV-sensitive kuler.

Okey da, den beskytter deg ikke egentlig. Det denne kreasjonen gjør er å si ifra når du blir utsatt for for UV-stråler, og ikke minst – hvor mye du blir utsattt for.

De små UV-sensitive kulene som henger rundt på bikinien forandrer farge utifra hvor utsatt du er for de kreftfremkallende solstrålende. Er de bleke og kjipe er du trygg, men hvis de har blitt mørkelilla og skumle burde du finne deg skygge så fort du kan.

Kan kjøpes separat.

Som flere nettsteder har kommentert er ikke bikinien det vakreste vi har sett. Derfor kan disse kulene kjøpes separat, slik at du kan feste de til hvilken som helst bikini (eller badeshorts).

De finnes i mange ulike farger, og kan skaffes her. Prisen er ikke så verst heller, og koster bare tre dollar for et armbånd med omtrent 10 perler.

Digitalt også.

Hvis du er en av de som virkelig hater den bakstreberske teknologien med perler som skifter farge fremfor informasjon på lcd-skjermer har vi noe for deg også. Solestrom har nemlig laget enda en bikini med lcd-skjerm istedenfor, som viser UV-intensiteten. Denne bikinien er imidlertid sølvfarget, og koster også litt mer.

Den gule, analoge bikinien ligger på 98.99 dollar (rundt 550 NOK), mens den digitale sølvbikinien går for svimlende 189.99 dollar (drøye 1050 NOK). Spør du oss hadde vi gått for de separate UV-kulene, men det innebærer jo litt arbeid med knyting og så videre. Alt er selvfølgelig opp til deg, og du kan se mer om kjøpsinformasjon her og her.

Kilde: Ohgizmo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer