Bikini med UV-alarm

Blir du ofte solbrent på stranda? Ikke med denne!

Bikini med UV-alarm
Publisert

Blir du ofte angrepet av sinte UV-stråler om sommeren? Når du spaserer rundt ved asfaltskanten og tror alt er fryd og gammen, men så, plutselig – ozonhull! UV-strålene flyr nedover og svir deg istykker raskere enn du kan si Solestrom SmartSwim UV Intensity Bikini.

Hadde du imidlertid allerede hatt på deg Solestrom SmartSwim UV Intensity Bikini hadde du ikke brukt tiden på å skrike ut navnet. I stedet hadde du brukt bikinien til det den er god for – redde deg fra harmfulle solstråler.

UV-sensitive kuler.

Okey da, den beskytter deg ikke egentlig. Det denne kreasjonen gjør er å si ifra når du blir utsatt for for UV-stråler, og ikke minst – hvor mye du blir utsattt for.

De små UV-sensitive kulene som henger rundt på bikinien forandrer farge utifra hvor utsatt du er for de kreftfremkallende solstrålende. Er de bleke og kjipe er du trygg, men hvis de har blitt mørkelilla og skumle burde du finne deg skygge så fort du kan.

Kan kjøpes separat.

Som flere nettsteder har kommentert er ikke bikinien det vakreste vi har sett. Derfor kan disse kulene kjøpes separat, slik at du kan feste de til hvilken som helst bikini (eller badeshorts).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer