Billig basseng til folket

Gjør barna lykkelige og naboen misunnelig.

Billig basseng til folket
Publisert

Unger elsker å bade, og i motsetning til deg og meg kan de også holde ut i time etter time - selv når vannet holder samme temperatur som hageslangen din.

Dessverre er det de færreste foreldre som kan ta seg råd til å grave opp hagen for å bygge et ordentlig svømmebasseng, men heldigvis finnes det billige og gode alternativer.

For liten og stor.

Som du ser på bildet er nemlig tida da det bare var småunger som kunne kose seg i plaskebassenger definitivt over.

For deg på stramt budsjett er det sikkert også godt å vite at prisene er til å leve med.

Et komplett sett som du ser på bildet til høyre koster nemlig ikke mer enn 1.000 kroner på Smart Club. De har også en mindre modell (men den er riktignok uten ramme) til 400 kroner, og på begge modellene er pumpe og filter inkludert.

Men Smart Club er selvfølgelig ikke alene om å selge bassenger, og spesielt de rammeløse er det enkelt å få tak i. Her er de alternativene vi fant:

Nettbutikken Deal selger den rammeløse modellen til 400 kroner, mens Ringoshops modell lopper deg for 600 kroner - også det for modellen uten ramme. Bor du i nærheten av en Lekeplaneten-butikk bør du også følge med, de tar nemlig 500 kroner for sin rammeløse modell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer