Bli vekt av et romvesen og hans sopp

Våkner du ikke av denne duoen er du sannsynligvis død.

Bli vekt av et romvesen og hans sopp
Publisert

Vi vet akkurat hvordan du har det. Det holder ikke med en stille og rolig sang som rolig skal vugge deg inn i hverdagen. Det holder ikke med infernalsk piping fra vekkerklokka – den stopper du jo så enkelt ved å trykke på snoozeknappen et par hundre ganger. Det holder ikke engang hvis noen skrur på lyset i rommet, for da ruller du bare over og kniper øya sammen.

Men hva hvis man gjør alt dette på en og samme gang? Hvis alle dine verste mareritt på morgenen kombineres i én pakke? Vel, dagen har kommet, og selvfølgelig er kreasjonen en sopp og et romvesen.

Musikk og støy.

Duoen heter Room Tech Clock og Room Tech Lamp, og utgjør et særdeles merkelig par. Ideen er at Room Tech Clock, romvesenet hvis du vil, vil begynne å spille musikk fra en tilkoblet mp3-spiller.

Dette i seg selv har blitt en ganske standardløsning for de fleste vekkerklokker, men denne tar skrittet lenger. I tillegg slår den nemlig armene sine ned i bordet med et mål i sikte – bråke så mye så du endelig våkner opp.

Lysfest.

I harmoni med denne nattbordssymfonien vil også Room Tech Lamp aktiveres. Denne soppkreasjonen vil gradvis begynne å lyse sterkere og sterkere, og vil forhåpentligvis forhindre deg i å sovne om igjen. Hvis du imidlertid klarer å våkne opp nok til å strekke deg bort til lampen, kan farge og lysstyrke endres ved berøring. Hvis det skulle være ønskelig kan du koble til en mp3-spiller i denne også, og spille musikken via de innebygde høytalerne.

I våre øyne ser det ut som en strålende oppvekkingspakke for alle morgentrøtte sjeler der ute. Duoen er ikke i salg enda, men vil komme i butikkene i september. Prisen er for øyeblikket satt til 39.99 engelske pund hver, noe som utgjør drøye 400 norske kroner.

Kilde: Gizmodo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer