Bonevoks som ikke gir boner

Billig bil? Hva med dyr vask?

Bonevoks som ikke gir boner
Publisert

Hvem skulle trodd at nøytrale sveitsere kunne stå bak et vilt og vultært produkt som dette? Har de blitt lei av å stå i midten og spille diplomat?

Swizöl burde laget eksklusiv drikke for den ypperste delen av pub-publikummet, eller pub-likummet om du vil, men lager heller svært eksklusiv hudkrem for biler.

Himmelsk?

Med det forførende navnet Divine Wax har de blandet sammen bonevoks for "et svært begrenset antall samlere og entusiaster", og følgelig har voksen også svært begrenset opplag.

Det kan ha noe å gjøre med prisen på 1800 Euro, eller 14 500 kroner. Ok, så får du med et sertifikat som garanterer produktets ekthet (og din grenseløse forfengelighet) og en håndgravert plakett med voksens serienummer(!) og kjøperens navn.

Divine Wax er dessuten tilpasset både lakktypen og fargen til kundens bil.

Bil-lig.

Fortvil ikke hvis voksen ligger litt utenfor din prisklasse. Swizöl lager også en variant som bare koster rundt 500 kroner, et veritabelt kupp sammenliknet med toppmodellen.

Men takler du skammen ved å bare bruke noen hundrelapper på bilen din?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer