Dagens dyreste auksjon

Kan vi friste med en Lamborghini Reventon?

Dagens dyreste auksjon
Publisert

Sportsbiler blir av enkelte kalt vulgære statussymboler som overkompenserer for manglende smak ved å gjøre alt større, raskere og tyngre. Det har de kanskje rett i, men jeg ville likevel solgt en nyre for å få noen kilometer i en Lamborghini Reventon.

Kommer jeg til å få solgt nyra? Nei. Kommer denne Reventon-modellen til å bli solgt på eBay? Det er et veldig godt spørsmål.

20 eks.

For det første er bilen svært eksklusiv. Reventon ble lansert under den store bilmessa i Frankfurt i fjor, og ble levert i bare elleve eksemplar til USA. Til sammen skal det bare være produsert 20 biler, hvilket gjør det grå monsteret til en bil det - for å si det forsiktig - eksisterer en viss rift om.

Bilen skal ha hatt en utsalgspris i USA på 1.6 millioner dollar, og ettersom selgeren av akkurat dette eksemplaret har valgt å legge inn en kjøp nå-pris på hele 2.5 millioner dollar, kan det være han ønsker å tjene litt penger på råtassen.

Vi snakker altså 15.5 millioner norske kroner.

Det er også mulig å prøve seg med et best offer, men ettersom 25 tilbud allerede er avslått, mistenker vi at interessenter må ta godt i hvis de vil vinne auksjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.