Den råeste kid'en i gata

Er det virkelig mulig?

Den råeste kid'en i gata
Publisert

Når en er liten liker en å drømme om det umulige.

Denne monstrøse og forvokste trehjulssykkelen burde vært en slik umulighet, men er det utrolig nok ikke.

Forvokst.

Den er ikke ny (hvis du påpeker i kommentarene under at du har SETT DEN FØR er vi naturligvis glad på dine vegne, men du vinner ingen priser), men deltok for en god tid tilbake i en konkurranse arrangert av bilprodusenten Chrysler.

Hensikten var å se hvilke konstruksjoner det var mulig å utstyre med den ferskeste utgaven av den klassiske HEMI-motoren fra 50-tallet.

Forhjul.

Trehjulssykkelen er bygget av kanadiske Marcus Braun, og ble, ikke uventet, kåret til vinner av konkurransen. Den er utstyrt med en 5.7-liters HEMI V8-motor, og følgelig fullt kjørbar. Styr likevel unna sandkassen, for liksom-motorveien Tom (5) har gravd ut i ene hjørnet er ikke ment for de 345 hestekreftene denne doningen besitter.

Forhjulet er forøvrig hele 1.2 meter høyt, mens setet er tatt fra sportsbilen Dodge Viper.

Forhistorie.

HEMI-motoren ble etter den første popularitetsbølgen pensjonert i 1959 på grunn av høye produksjonskostnader, men nostalgi er en kraftig motivasjonskilde, og motoren ble derfor satt i produksjon igjen av Chrysler i 2002. Det skjedde riktignok i form av en helt ny og forbedret utgave, men navnet og buldringen forblir den samme.

Fint, det, men alt vi ønsker er å få sitte i setet på trehjulssykkelen mens vi raser ned til Rimien for å kjøpe smågodt.

Kilde: Gizmag

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer