Denne vil slåss

Men først og fremst med asfalten.

Denne vil slåss
Publisert

Det italienske motorsykkelmerket Ducati er kjent for å sende frysninger nedover ryggen på garvede MC-entusiaster selv når gradestokken viser 35 grader, og når en hviler blikket på deres siste kreasjon er ikke dét så vanskelig å forstå.

Ducati Streetfighter ser ut som den er klar til å invadere Iran på egenhånd.

Nok hestekraft.

Sykkelen er en blanding av gatesykkel og løpsmaskin, men, nei, det betyr ikke at du skal kjøre løp med Streetfighter i gågata midt på natta.

Motoren tilbyr 1099 kubikk, vannavkjølt L-Twin-sylinder med fire ventiler per sylinder, og pene 155 hestekrefter.

Dyr?

De doble, rustfrie lydpottene er plassert på høyre side, sannsynligvis bare for å gi bilene du passerer noe veldig pent å se på, mens felgene på 17-tommer har ti spiler.

Det siste behøver du egentlig ikke vite.

Prisen er foreløpig ukjent, men Ducati koster tradisjonelt sett skjorta, buksa og i visse tilfeller også undertøyet. Hvis du allerede nå sitter og skjelver foran rentekalkulatoren på dinside hver kveld skal du la det bli med drømmen.

Kilde: Uncrate

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer