Det er i høyden det skjer

Får deg til å føle deg veldig ovenpå.

Det er i høyden det skjer
Publisert

Høyden på tunneler og kryssende trafikklys-oppheng har fram til nå ikke vært noe problem for syklister, men takk og pris at det finnes noen som kan gjøre dette til noe problem.

SkyWalker TallBike er ikke like høy som en skyskraper, men sammenliknet med en vanlig sykkel er den relatit sett en Empire State Building i miniatyr.

Metervis.

Sykkelen ble bygget av amerikaneren Brad Graham, og er formodentlig bygget for personer som er så tykke i hodet at de tåler å treffe armert stål med panna uten å miste bevisstheten.

Samlet høyde uten fører er 3.65 meter, og for å gjøre ferden mot høyden enklere har Graham laget sykkelen som en stige. Alt du behøver gjøre er å sette fart, og deretter klatre opp til toppen som om du skulle rense en takrenne.

Tungvektere velkommen.

Utrolig nok skal den sjiraffliknende doningen være i stand til å tåle belastninger på mer enn 225 kilo (japanske sumobrytere gleder seg), men designet skal ikke være mer komplisert enn at Graham laget den på en eneste helg. All sveisingen ble gjort utendørs, og alle delene er stort sett hentet fra en lokal søppelfylling.

Sjekk videoen under for en halsbrekkende demonstrasjon. Opphavsmannen påstår dog at den skal være "enkel" å manøvrere etter noen få forsøk, men så var det dette med de få første forsøkene, da.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer