Det er i høyden det skjer

Får deg til å føle deg veldig ovenpå.

Det er i høyden det skjer
Publisert

Høyden på tunneler og kryssende trafikklys-oppheng har fram til nå ikke vært noe problem for syklister, men takk og pris at det finnes noen som kan gjøre dette til noe problem.

SkyWalker TallBike er ikke like høy som en skyskraper, men sammenliknet med en vanlig sykkel er den relatit sett en Empire State Building i miniatyr.

Metervis.

Sykkelen ble bygget av amerikaneren Brad Graham, og er formodentlig bygget for personer som er så tykke i hodet at de tåler å treffe armert stål med panna uten å miste bevisstheten.

Samlet høyde uten fører er 3.65 meter, og for å gjøre ferden mot høyden enklere har Graham laget sykkelen som en stige. Alt du behøver gjøre er å sette fart, og deretter klatre opp til toppen som om du skulle rense en takrenne.

Tungvektere velkommen.

Utrolig nok skal den sjiraffliknende doningen være i stand til å tåle belastninger på mer enn 225 kilo (japanske sumobrytere gleder seg), men designet skal ikke være mer komplisert enn at Graham laget den på en eneste helg. All sveisingen ble gjort utendørs, og alle delene er stort sett hentet fra en lokal søppelfylling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer