Det går rundt for oss

Et sett med Asanti AFS 103 bilfelger koster over 12 millioner kroner. Vi skulle ønske vi tulla.

Det går rundt for oss
Publisert

Glem klimaforandringene, glem sultnøden, glem uteliggerne på gata, og glem for all del det ene nesehåret du kunne sverge på du så stikke ut av nesa på Jens Stoltenberg forrige gang han var på Holmgang.

Det er du som teller. Det er du som har fortjent det. Hvorfor? Vi aner ikke, men i 2007 har vi alle fortjent en hel haug, uten egentlig å ha gjort så mye. Because you're worth it og så videre.

Diamanter og rubiner.

Og Asanti AFS 103 er for de som har gjort seg fortjent til det aller, aller meste.

Bilfelgene er runde som de fleste andre, men der stopper også likhetene. De fire felgene er nemlig til sammen dekket med 26 000 diamanter og 1200 rubiner. Tenk på det et lite øyeblikk.

Svindyrt.

Et sett koster rundt 12,3 millioner norske kroner, som gir en snittpris per felg på, skal vi se, rundt tre millioner.

Den største utgaven er 34 tommer i diameter, så ikke regn med å få plass til et sett på Golfen din - og skulle du slite litt på børsen for tiden kan du punge ut for de mindre og billigere utgavene på 30 eller 32 tommer. For hvem kan egentlig se forskjell på to tommer?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer