Dette er ikke Matt Dillon

Denne Dillon er langt, langt farligere.

Dette er ikke Matt Dillon
Publisert

Veien er kort fra å leke cowboy og indianer i barnehagen til å designe morbide våpen som kan ta livet av 100 mann i løpet av veldig kort tid.

Det kan være forklaringen på at Dillon Aeros slagord for sin M134D maskingevær er like infantil som en krangel i en sandkasse: "He shoots the most the fastest wins."

Skremmeskudd.

Dillon M134D har seks elektrisk drevne sylindre som hver bruker 7.62mm NATO-ammunisjon.

Den er i stand til fyre av skremmende 3000 skudd i minuttet, eller 50 i sekundet, som er nok til å ta livet av alle andre enn Sylvester Stallone. Han dør aldri, det vet vi jo nå.

M134D veier rundt 26 kilo i den enkleste utgaven, og brukes i dag av både den amerikanske hæren og deres allierte. Det er først og fremst meningen at det skal brukes installert i helikopter, men det kan også brukes på bakken - som videoene under viser.

Vedlikehold.

Dillon påstår at M134D er til å stole på, i den forstand at det kan skyte rundt 30 000 skudd før det trenger vedlikehold. Det høres kanskje ikke så mye ut, men vedlikeholdet tar bare rundt minuttet før våpenet er operativt igjen. Gjennomsnittlig levetid ligger på en million skudd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer