Dette kommer til å gjøre vondt

Lommelykta som er hottere enn tre paller chili.

Dette kommer til å gjøre vondt
Publisert

Hvor mye reservelys behøver du egentlig neste gang strømmen går?

Begynner det ikke å bli litt i overkant når du risikerer å sette fyr på både gardiner, sofaen og kona idet du roter rundt i skuffer og skap etter stearinlys?

Rekordholder.

Det risikerer du nemlig (nesten) med denne lommelykta. Den heter - trommevirvel - The Torch. På norsk betyr det fakkelen, og det er ikke uten grunn.

Dette er verdens angivelig kraftigste og mest lyssterke lommelykt.

Den kan smelte plast, og den kan sette fyr på papir i løpet av få sekunder. Den kan til og med redde deg hvis komfyren har vandret heden (den kan steke egg), og den kan smelte marshmallows rundt leirbålet hvis du er på tur og får lyst på noe som smakere søtere enn mygg i munnen.

Ikke lost in space.

Produsenten med det gatespråkvennlige og high five-aktige navnet Wicked Lasers påstår at den er kapabel til å nå hele 4100 lumens, 100 lumens kraftigere enn den forhenværende lommelyktmesteren og militærstrategen, Polarion Helios.

Lykta måler 57 ganger 230 millimeter, og er laget av aluminium som er godkjent for bruk i verdensrommet. Det er som kjent ikke så enkelt å lyse opp verdensrommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer