Dette kommer til å gjøre vondt

Lommelykta som er hottere enn tre paller chili.

Dette kommer til å gjøre vondt
Publisert

Hvor mye reservelys behøver du egentlig neste gang strømmen går?

Begynner det ikke å bli litt i overkant når du risikerer å sette fyr på både gardiner, sofaen og kona idet du roter rundt i skuffer og skap etter stearinlys?

Rekordholder.

Det risikerer du nemlig (nesten) med denne lommelykta. Den heter - trommevirvel - The Torch. På norsk betyr det fakkelen, og det er ikke uten grunn.

Dette er verdens angivelig kraftigste og mest lyssterke lommelykt.

Den kan smelte plast, og den kan sette fyr på papir i løpet av få sekunder. Den kan til og med redde deg hvis komfyren har vandret heden (den kan steke egg), og den kan smelte marshmallows rundt leirbålet hvis du er på tur og får lyst på noe som smakere søtere enn mygg i munnen.

Ikke lost in space.

Produsenten med det gatespråkvennlige og high five-aktige navnet Wicked Lasers påstår at den er kapabel til å nå hele 4100 lumens, 100 lumens kraftigere enn den forhenværende lommelyktmesteren og militærstrategen, Polarion Helios.

Lykta måler 57 ganger 230 millimeter, og er laget av aluminium som er godkjent for bruk i verdensrommet. Det er som kjent ikke så enkelt å lyse opp verdensrommet.

Problemet med å bruke The Torch på maksimal styrke er at batteriet ikke varer lenger enn et kvarter. Det holder naturligvis til å lage endel kvalm, men hvis du tar pyromanien din alvorlig bør du nok holde deg til mer tradisjonelle, velprøvde metoder.

Snart offisielt?

Wicked Lasers sier den lille kraftpluggen for øyeblikket er inne til vurdering hos de strenge, men rettferdige mennene og kvinnene hos Guiness Rekordbok, men ettersom lys er ganske greit å måle, bør rekorden offisielt være i deres hender om ikke så veldig lenge.

Prisen i USA er 300 dollar, eller drøye 1600 kroner.

Sjekk videoen under for et svært godt eksempel på hvor ubehagelig The Torch kan være.

Kilde: i4u.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer