Drømmer koster penger

Dette huset har alt, inkludert den astronomiske prislappen.

Drømmer koster penger
Publisert

Det finnes boliger som er så innbydende at de kan sende deg så langt ut i drømmeland at du plutselig støter på selveste Alice.

Grange View i London er et slikt hus.

Sjekk den utrolige bildespesialen nederst i saken!

Rom på rom

Med sine 690 kvadratmeter har du plass til å strekke både på beina og på eventuelle kjæledyr (uten å forlate boligen), og det Harrison Verma-designede luksusredet er også utstyrt med fem "soveromssuiter", to mottakelsesrom, som vi folkelige nordmenn bare ville kalt stuer, 10 meter langt innendørsbasseng, og egen leilighet for eventuelle au pairer, kokker eller tjenere.

Huset er lokalisert i View Road, og Verma har også fått plass til tre terraser, balkong, og en hage utformet av landskapsarkitekter.

Multimedia

Hjemmekinorommet er nesten verdt prisen alene. Med et enormt lerret, stoler som ser like behagelig ut som en time med massasje, HD-projektor, Blu-ray-spiller, PlayStation 3-konsoll og godt utstyrt bar med alt fra en Sony plasma-TV til biljardbord og foosball-bord, skal det godt gjøres å finne noe som frister utenfor hjemmets fire vegger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer