For den som tror han har alt

Platesamling for komplette komplettister.

For den som tror han har alt
Publisert

Ett av problemene med mp3-musikk er at de ikke er egnet til å imponere noen når du får besøk. Jada, du har stor platesamling, men neida, du har for det første ikke betalt et rødt øre for nitti prosent av filene, og neida, de kan jo ikke settes i CD-hyller for å demonstrere dine uovertrufne musikkunnskaper.

Nå har du sjansen til å øke kredibiliteten med seks tusen prosent. Det kan være mer, men det var det tallet vi kom opp med etter å ha sett hva du kan kjøpe på eBay akkurat nå.

Rekord.

På grunn av eierens helse- og finanstilstand er det som hevdes å være verdens "ubestridt største platesamling" nå til salgs på verdens mest berømte auksjonsnettsted.

Millioner.

Den består blant annet av vanvittige tre millioner plater og 300 000 CDer, som til sammen gir den heldige kjøperen tilgang til rundt seks millioner sanger.

Halvparten av samlinga har angivelig aldri blitt spilt, men det loves likevel at den inneholder musikk som representerer alle musikksjangre fra det 20. århundrets musikkbibliotek.

Det enorme plateutvalget er naturligvis organisert etter de samme strenge prinsippene som preger Deichmanske i Oslo, og er lagret i et klimastyrt varehus et sted i USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer