Framtidens lastebil er her

Spiser varene mens du ser på.

Framtidens lastebil er her
Publisert

Manuelt, fysisk arbeid er tungt. Langtekkelig og altfor dyrt for de stakkars arbeidsgiverne er det også. Det tar jo ulidelig lang tid å fylle opp en hel lastebil med alle varene som skal inn, for å så vente på at føreren skal sette seg inn og gjøre seg klar.

Nå kommer lastebilen som effektiviserer det hele, og gjør alt samtidlig – uten at du trenger å løfte en finger.

Laster inn via fronten.

Designeren bak mesterverket sier han ble inspirert av naturen. Han forklarer at det ikke alltid trengs å skapes nye ideer hele tiden, da gode designmuligheter allerede er tilstede i naturen. Derfor har han valgt et utseende og utforming som ligner veldig på en skolopender, eller en tusenbein hvis du vil.

Kroppen kan forlenges hvis det skulle trenges, og på grunn av veggens bevegelige natur er også totalvekten til lastebilen nesten halvparten av vanlige lastebiler. Vegge skal imidlertid være sterke nok til å tåle en trøkk, og vil være gunstige støtdempere ved eventuell kræsj.

For å gjøre jobben enda enklere for sjåføren er det også innført en helt spesiel måte å laste kjøretøyet på. Her er førerhuset en separat del som løftes opp når ting skal lastes, og varer blir matet inn i den store åpningen. Det sies at denne lastingen vil være automatisert, men hvordan den gjør dette er ikke forklart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer