Fullstendig spinn vilt

Vinyl har aldri sett bedre ut.

Fullstendig spinn vilt
Publisert

Når du kaller selskapet ditt for DaVinciAudio Labs har du et visst ansvar for å lage noe som i minste nærmer seg Leonardo da Vincis ånd.

Med Luxury Edition Turntable kan det se ut som de har klart nettopp det.

Kunst.

Denne platespilleren hører minst like mye hjemme på et museum for moderne kunst, som det gjør i stua til rikingen som har råd til å betale de 200 000 kronene den koster.

Spilleren er bygget etter de samme prinsippene som benyttes når en kutter (altså lager) vinyplater, som blant annet vil si at følgende krav er oppfylt:

en ekstremt stabil ramme for drevet en såkalt akustisk død platetallerken (at den ikke produserer uønskede vibrasjoner eller liknende) helt stille kulelager tonearm som er adskilt fra ramma (og platetallerken) adskilt drev og kontrollenhet fullstendig stabil strømforsyning.

Puh.

Separasjonsangst.

Som bildene over og til venstre viser, er altså platespilleren delt opp i like mange enheter som en vanlig persons komplette stereoanlegg, alt for å tilfredsstille de audiofiles nesten sykelige krav til presisjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer