Furminator er tøffere enn Terminator

Pinball som førsteperson-spill.

Furminator er tøffere enn Terminator
Publisert

Flipperspill har en helt spesiell plass blant arkadespillene, ikke minst fordi det tilbyr så umiddelbar og fysisk feedback. Forbanna fordi kula nok en gang gikk forbi begge flipperne? Tilt hele det fordømte møkkabordet!

Furminator er en videreutvikling av flipperspillet som endelig flytter det opp på nivået det hører hjemme: Som førstepersonspill.

Midt i trynet.

Dette er riktignok nok ikke noe nytt konsept. Det strekker seg så langt tilbake som til 2004, men sammenliknet med eldgamle, tradisjonelle flipperspill er det fortsatt pur-ungt.

Istedenfor at bordet hviler på fire bein på gulvet, er det flyttet opp i øyehøyde. Dermed befinner hodet til spilleren seg omtrent plant med flipperne (og like bak dem), noe som bør gi en helt spesiell nær-døden og spill-opplevelse.

Hodepine.

Hodet er pakket inn i en hjelm med vibrasjonsfunksjon, som sammen med lysene og lydene bidrar til å lukke spilleren fullstendig inne sammen med stålkulene.

Ettersom deler av spillet forsvinner ut av synsfeltet til stakkaren som har vært så uheldig å stikke hodet inn i vepsebolet, har Furminator fem kamera og tre små LCD-skjermer som viser fram krinkelkrokene en ikke ser med det blotte øye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer