Glem Wii-zapperen

Skyt ned kaniner og kyr med denne AK 47-moden!

Glem Wii-zapperen
Publisert

Vi kan vel egentlig ikke si noe annet enn at vi ble litt skuffa da Nintendo kom med sin egen mod til Wii-en for å tilpasse kontrollene til skytespill. Den så jo rett og slett litt for snill ut!

Når man kjøper Resident Evil vil man ikke stå og holde i en hvit plastform som holder kontrollene på plass. Man vil holde en pistol. Et gæver. Noe som gjør at vi kjenner oss igjen med gunslingerne vi styrer på skjermen. Denne karen har i hvert fall skjønt poenget.

Ikke for alle.

For å få oppfylt drømmen sin måtte den oppfinsomme gameren tømme sin AK-47 for alt innhold, slik at kabler og lignende ikke var i veien. Så måtte han åpne opp wii-kontrolleren og forlenge et par av ledningene, slik at både A- og B-knappen var mulige å trykke på fra et behagelig utgangspunkt.

I tillegg måtte han forlenge ledningene til IR-kameraet som vanligvis er i fronten av wii-kontrolleren, slik at han kunne feste den ytterst på gæverløpet.

Hvis du skulle finne på å gjøre noe lignende kan du sjekke ut siden hans her. Det er i hvert fall ikke tvil om at han har skjønt hvordan man egentlig skal slå kaninene i Rayman Raving Rabbits.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer