Haglebyger

Stol på amerikanerne. De tuller ikke med tida når de lager våpen.

Haglebyger
Publisert

Hvis det finnes potensielle bankranere som leser dette, ber vi dem om å lukke øynene noen sekunder og tenke seg godt om før de eventuelt leser videre. Det skjer i så fall på eget ansvar.

Vi vet ikke mye om våpen, men vi vet at videoen nedenfor viser det noen vil kalle et interessant våpen, mens de med en hanskekledd hånd stryker en hvit katt med hårene.

Bånn gass.

Auto Assault 12 (AA 12) Automatic Shotgun fra Military Police Systems er en gassdrevet, luftavkjølt automatisk hagle, som kan bruke både magasin- og trommelbasert ammunisjonstilførsel.

Et unikt anti-rekyl-system gjør at du knapt vil merke rekylen hvis du holder våpenet riktig, noe som kan være riktig så behagelig idet du fyrer løs med en hastighet på seks skudd i sekundet, eller, hvis du er riktig utholdende, 360 skudd i minuttet.

Hvis ikke edderkoppen er død etter en slik runde, er det på tide å ringe skadedyrkontrollen.

Enkel veksling.

Operatøren, eller som det heter i USA: En manisk-depressiv outsider med sosial fobi og kjip barndom, kan enkelt veksle mellom enkeltskudd eller automatfunksjonalitet ved hjelp av avtrekksfingeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer