Har du fortjent vinen din?

Null skills, null alkohol.

Har du fortjent vinen din?
Publisert

Vi har alle latt oss innbille at ett glass vin om dagen er sunt. Franskmennene gjør det jo tross alt, og de lever jo et rimelig fint liv der nede i sør. Her oppe i Norden derimot er det så mange tabuer og normer som fortsatt henger fast i det daglige et-glass-om-dagen-ritualet.

Denne dingsen fjerner imidlertid all form for å dårlig samvittighet du muligens skulle opparbeide. Bieffekter kan imidlertid være alt fra hodepine til umenneskelig irritasjon, men det skal være visst: Klarer du deg gjennom øvelsen har du i hvert fall fortjent de dyrbare dråpene.

Hodebry.

Selve tanken bak produktet er vi litt usikre på. Om det bare er en diabolsk idé for å stoppe alkoholinntaket i verden, eller om det rett og slett er ment for litt morsom hjernestimulans. Vi tipper på det sistnevnte, men ser man på brukeranmeldelsene på produkthjemmesiden ser det ut som det er hard nøtt å knekke.

Det er imidlertid én bruker som traff spikeren på hodet, og summerer det hele med ” Took me so long to open it, I needed a drink afterwards”.

IQ-testen kommer i tre ulike versjoner. En i stål (som unektelig ser tøffest ut) og to i tre. Prisen varierer fra 12 til 20 pund. (omtrent 130 - 220 norske kroner). Kan bestilles her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer