Harley Davidsons 2008-modeller

På jakt etter ny Harley? Da trenger du ikke å lete lenger, du finner alle her.

Harley Davidsons 2008-modeller
Publisert

Det er ikke mange merkevarer som klarer å få fram følelsene på samme måte som Harley Davidson:

Dette er nemlig motorsyklene du elsker, eller elsker å hate.

2008-modellene gjør da heller lite for å rocke på suksessformelen, selv om vi vet at enkelte Harley-purister vil få pusteproblemer når de ser at sikkerhetsutstyr som ABS og slippclutch nå blir enda mer tilgjengelig.

Trykk her for å se STORE bilder av alle de nye modellene!

V-Rod & Night-Rod: VRSC-serien.

Motorene på disse modellene har imponert oss lenge, og vi klarer derfor godt å leve med at dette er de eneste Harleyene med vannkjøling. Puristene får ha oss unnskyldt.

De største nyhetene er at ABS-bremser nå blir tilgjengelig som ekstrautstyr, ja – du vet at du burde hatt det, og at de endelig utstyres med slippclutch som standard.

Det siste hindrer altså at bakhjulet låser seg når du girer ned, noe vi selv har sett skremme vettet av både nybegynnere og flere selverklærte MC-helter – spesielt under kombinasjonen våt asfalt og høy machofaktor.

Selv om ikke kubikkøkningen er av det mest ekstreme slaget, (fra 1130 til 1250), lover Harley mer punch. Ut fra spesifikasjonene ser vi at motoren nå yter 123 hestekrefter og at maks dreiemoment er 115Nm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer