Haro Bullster: En norsk tøffing

Endelig en doning som gjør autofile nordmenn stolte.

Haro Bullster: En norsk tøffing
Publisert

I følge våre venner i MC24.no er det den norske designeren Jo Espen Bjerk som står bak utformingen av Bullster 500, og som du ser når du blar deg igjennom bildespesialen i venstremargen er dette virkelig noe for seg selv.

Moro.

Siden MC-kjøring i høyeste grad dreier seg mer om følelser enn fornuft, er det hyggelig å konstatere at stikkordet høy morofaktor tydeligvis har vært stemplet i pannebrasken på utviklingsteamet fra dag en:

- Vi vet at erfarne motorsyklister kan glede seg over å teste ut kjøreegenskapene på Bullster. Den er enkel å kjøre for nybegynnere, men har kjørekvaliteter som gjør at den også oppleves som utfordrende for en erfaren fører, sier Bjerk til MC24.,

Klar til visning.

Produksjon av prototypene er allerede i full gang, og Bullster 500 blir for første gang vist fram på årets Milano-messe om noen få uker.

Produksjonsstart skal være mars 2008, og endelig pris frigis ved nyttår.

Så får vi se da, om den blir like morsom i praksis som i teorien. At den kan kjøres på vanlig bil-sertifikat gjør den i hvert fall langt mer salgbar her til lands.

Trykk på de små bildene til venstre for STORE bilder av Bullsteren, eller få mer fakta om doningen hos MC24.no.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer