Henger ikke på greip

Og så midt i finanskrisen, da.

Henger ikke på greip
Publisert

Victoria's Secret har aldri vært noen hemmelighet: Lettkledde supermodeller som kler seg i undertøy tynnere enn rådene Saera Kahn fikk av spådamene er jo dømt til suksess.

Denne BHen er ikke fullt så tynn. Det er heller ikke prislappen.

Mange nuller.

BHen koster tre millioner dollar, eller 20 millioner kroner, og selv om det er Adriana Lima som bærer den, skal du ha mistet gangsynet for godt hvis du i disse dager i det hele tatt tenker på å punge ut.

Den rådyre kløfta til Lima holdes oppe av blant annet 3900 edelstener, tusenvis av svarte diamanter, 117 runde diamanter på én karat, og 34 rubiner.

På toppen av det hele, som i dette tilfellet blir på bunnen, henger to gigantiske, dråpeformede, svarte diamanter på hele 100-karat.

Mirakuløst.

Slik sett er det ikke så overraskende at BHen har fått navnet Black Diamond Miracle Bra.

Hvilket mirakel? Kan den kurere influensa? Kan den redde finans-USA fra kollaps? Nei, den løfter og skiller.

For de som er rammet av kollaps i området under haka og over beltestedet kan noe slikt som dette utvilsomt være et mirakel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer