Her er MetroBuddy

Mens Think har stjålet de negative overskriftene har lillebror Buddy fokusert på å lage og selge biler.

Her er MetroBuddy
Publisert

At design har vært i fokus på den nye MetroBuddyen er det ingen tvil (se bildespesialen).

Frontlyktene minner oss faktisk litt om Lamborghini Gallardo og luftinntaket nederst på fronten er også av typen småfrekt. Men utseendet er heldigvis ikke alt.

Batteri og andre forbedringer

Metrobuddy er forberedt for flere ulike batterityper, og ved lanseringen nå i desember kan kundene velge mellom to alternativer: Blybatteri med rekkevidde på inntil åtte mil, eller et Nikkel metallhydridbatteri med en rekkevidde på inntil 12 mil.

MetroBuddy lades fra vanlig jordet stikkontakt (helst 16A-kurs) og trenger 6 til 8 timer på å bli fulladet når den har vært helt tom. Det viktigste er imidlertid at den når 30-95% i løpet av 3 timer, så har du lademulighet på jobben kan dette være en perfekt pendlerbil.

De nye bremsene skal ikke bare øke levetiden på klossene, de skal også tilbakeføre bremseenergi til batteriene, slik at du får skvist ut nok kraft til å komme deg trygt hjem. For å kutte strømforbruket ytterligere er også baklyktene i LED.

MetroBuddy skal også ha fått et nytt varmeapparat, og det er nå innvendig justering av de store sidespeilene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer