Hvis du skal ha noe gjort ...

... må du gjøre det selv.

Hvis du skal ha noe gjort ...
Publisert

Og du trodde du var flink da du klarte å skjære opp fire brødskiver imorges uten å søle brødsmuler på kjøkkengulvet?

Ord blir til sammenlikning fattig når en skal forsøke å forklare hva den 27-årige universitetsstudenten Will Foster har gjort på fritida si. Det er ikke akkurat smuler.

Helt kanon.

Foster har bygget en stridsvogn på egenhånd, og det uten at han skal i krigen. Han har simpelthen gjort det fordi han kunne.

Den hjemmesnekra tanksen er nesten like stor som en liten bil, kan gjøre rundt 32 km/t på gode dager, og drives av en tresylindret dieselmotor. Vogna kan selvfølgelig også snu 360 grader på et område like stort som Zimbabwes brutto nasjonalprodukt, og har solide metallbelter som kan kjøre over føttene dine og gjøre et solid inntrykk.

Kanonen på toppen kan også dreies helt rundt, og, ja, den virker. Ved hjelp av komprimert luft kan den fyre av alt fra tomme Red Bull-bokser til golfballer (ta den, Tutta!), og vi kan allerede nå høre paintballmiljøet trygle Foster om å lage en versjon som fyrer av malingkuler.

OPPDATERING: Hvis vi faktisk tar en titt på videoen med lyd kan en leser opplyse om at stridsvogna allerede skyter maling. Foster er en klok mann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer