I serien "ting som sier BOOOM"

Det blir ikke dypere eller døvere enn dette.

I serien "ting som sier BOOOM"
Publisert

Greit, så har ikke de dresskledde mennene og damene fra Guiness rekordbok satt sitt offisielle stempel i panna på dette monsteret, men er det noen som helst grunn til å tvile på at en subwoofer som er bygget inn i en container ikke er den største i sitt slag?

Nei. Og gjett hvem som var oppdragsgiver?

Horn i siden?

The Matterhorn ble bestilt av ingen ringere enn det amerikanske forsvaret, så jeg tror vi kan være sikre på at subwooferen ikke kommer til å bli brukt i kjellerlokalet på sydenhotellet du skal bo på i sommer. Det ville sannsynligvis ført til at sydenhotellet ikke lenger var et hotell, men en betonghaug fordi den massive bassen ristet bygget sønder og sammen.

Suben er bygget inn i en container. Det er, utrolig nok, det minst oppsiktsvekkende med The Matterhorn (forøvrig navnet på et av de mest kjente fjellene i det europeiske alpelandskapet)

40K.

Det mest iørefallende er effekten. Rigget kan produsere 40 000 (førtitusen) watt lyd, nok til å få selv de mest obsternasige diktatorer i verden til å overgi seg hvis en bare spiller den rette musikken. Vi foreslår Katrine Moholts "Sweethearts"-album som oppvarming, før tysk ompamusikk mikset på toppen av trance fra Ibiza avslutter ballet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer