Ikke akkurat for klossmajorer

Lego Aircraft Carrier er laget av 200 000 legoklosser.

Ikke akkurat for klossmajorer
Publisert

Lurer du på hva du skal gjøre med alle kassene med Lego som står stablet på loftet og tar opp plass?

Bygg ett legoskip!

Det er sannelig ikke godt å si hva som egentlig er historien bak dette gigantiske legoskipet, men kanskje begynte det med en håndfull legoklosser og en god porsjon fantasi - før det plutselig tok fullstendig av.

Enorme mengder lego.

Resultatet er i alle fall imponerende. På bildet ser du et hangarskip bygget av over 200 000 legoklosser.

Mannen bak mesterverket, Malle Hawking, ser ut til å være riktig så fornøyd, og det er nok ikke bare fordi han endelig har fått sjøsatt båten, men også fordi han har klart å skrape sammen nok legoklosser i grått så den ikke har endt opp som et lappeteppe i rødt, hvitt, blått og grønt.

Legoskipet er fem meter langt, 1.4 meter bredt og 1.2 meter høyt. Med en vekt på hele 160 kilo er dette defintivt ikke noe du bare tar under armen når du skal tusle bort til naboen en tur. I tillegg er båten stappet med detaljer som elektriske lys på dekk, hangar, bevegelige heiser og radartallerkener.

Men mest spennende er den motoriserte katapulten som er i stand til å skyte ut jetflyene som befinner seg på dekk.

Ikke regn med å finne legobåten som byggesett i lekebutikken, men dersom du har nok klosser liggende kan du jo forsøke å lage din egen versjon. Men du bør ha både tålmodighet og mye fritid - legoskipet tok nemlig et helt år å bygge.

Se bilder av legobåten til venstre!

Kilde: megabunny

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer