Ikke noe for øynene

Lommelykt med ambisjoner om verdens-herredømme.

Ikke noe for øynene
Publisert

På ett eller annet tidspunkt kommer lommelyktene til å bli så kraftige at du kan svi hull i netthinna til folk i løpet av to-tre sekunder, men foreløpig får vi nøye oss med 742 Torch Lumen Neofab Legion II - lykta som har nesten like langt navn som rekkevidde.

Det går fint, for Legion II skinner angivelig som en sommerdag når den skrus på.

DIY

LED-Lommelykta ser ut til å være utviklet nesten på hobbybasis, hvilket gjør spesifikasjonene desto mer imponerende.

Det gis løfter om en kapasitet på 742 lumen, som er så lyssterkt at det nærmer seg kapasiteten til en LCD-projektor, og sannsynligvis også en plass i Guiness rekordbok.

Dimmer

Legion II har en enkel tommelsvitsj som skrur lykta av og på, i tillegg til at den også kan dempe lysstyrken gjennom fem nivåer hvis du plutselig oppdager at personer i din umiddelbare nærhet er i ferd med å miste gangsynet. Batteritiden oppgis til nøyaktive to timer og fire minutter ved maksimal batterikapasitet.

Den potensielle rekordholderen er 17.7 cm. lang, og er foreløpig tilgjengelig i to versjoner - én eksklusiv utgave i et begrenset opplag på 30 enheter til 295 dollar (cirka 2100 kroner), og en standardutgave til 179 dollar (rundt 1300 kroner).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer