iRobot Looj: Den perfekte gaven

Hvorfor har ingen tenkt på dette før?

iRobot Looj: Den perfekte gaven
Publisert

iRobot, jepp - det er de samme gærningene som har solgt over 2 millioner eksemplarer av støvsugerroboten Roomba, kommer nå med iRobot Looj:

Roboten som gjør den kjipe og farlige jobben med å rense og tømme takrennene for deg. Og tro oss, dette er bedre enn det høres ut, for om du ikke trenger en selv, så vil dette være den perfekte gaven til foreldrene dine.

Men ikke tro oss: Bla gjennom de fantastiske bildene til venstre, eller trykk på play-knappen under for å se video av iRoboten i funksjon:

Praktisk og livreddende.

Alle som noengang har fått tette takrenner vet at det både er slitsomt og livsfarlig å balansere på en alt-for-liten stige, samtidig som du desperat prøver å stake opp takrenna.

Men nå er balansekunstenes tid over.

Med Loojen trenger du bare å sette opp stigen og putte den på plass i takrenna, og siden du styrer den med en fjernkontroll slipper du også å flytte stigen rundt hele huset for å rekke fram.

iRobot Looj er vanntett og rengjøres enkelt under hageslangen, og skal også være så kraftig at den klarer å fjerne selv den mest inngrodde skiten som har låst seg fast i takrenna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer