Knuser data så blodet bruser

Hemmeligheter forblir hemmelig.

Knuser data så blodet bruser
Publisert

Hvorfor du skulle ha behov for å kvitte deg med gigabyte på gigabyte med data i en hastighet som ikke ville vært fremmed på en formel 1-bane blir en sak mellom deg og myndighetene.

Her har du uansett verktøyet du trenger. Hard Disk Crusher overlater nemlig ingenting til tilfeldighetene.

Svindyr.

For drøye 59 000 kroner (og, ja, du leste den prisen riktig) får du en maskin som behandler de utrangerte diskene dine som om de var gamle arkiver fra CIAs restlager.

36 kilo tunge Hard Disk Crusher borrer rett og slett gjennom harddiskens sensitive og vitale deler, inkludert selve platene, og den gjør dataene uleselige på imponerende 10 sekunder.

Appetite for destruction.

Har du mange disker liggende tar den knekken på rundt 60 på en time. Dette mer enn antyder at Hard Disk Crusher ikke er laget for deg og meg, men for store organisasjoner med enda større hemmeligheter.

Vi har dessuten en følelse av at George W. Bush kommer til å bruke den heftig den siste uka si på kontoret i Det hvite hus, forutsatt at han endelig finner ut hvordan han skrur på PCen sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer