Koster skjorta

Og sitter som et skudd. Er du med?

Koster skjorta
Publisert

Alle tennisskjorter ser helt like ut i mine øyne, men jeg mistenker at de riktige folka på de riktige plassene er i stand til å skille dem fra hverandre på samme måte som kokker kan skille et tre dager gammelt jordbær fra et som bare er to dager.

Men selv kjennere vil ikke se hva som er så spesielt med akkurat denne genseren. Det er nok også meningen.

Take one for the team.

Miguel Caballero har vevd sammen en t-skjorte ment for høytflyvende rikfolk og lavtflyende politikere i skytevennlige land. Den tåler å bli truffet av skudd fra 9mm-pistoler uten at vedkommende som har på seg genseren mister livet, noe som er en ganske imponerende prestasjon.

Caballero har stemplet tenniskjorta med en prislapp tilpasset prestasjonene.

Du må ut med 12 000 dollar, eller 73 000 kroner, hvis du har behov for å beskytte eget liv og egne lemmer, eventuelt andres.

Sterk.

Skjorta er laget av lintøy, som regnes for å være mellom to og tre ganger så sterkt som bomull.

Miguel og hans syersker har forøvrig folk som spinnville Hugo Chavez på kundelista, så du behøver ikke bekymre deg for at du får halvfabrikata. Hugo behøver sannsynligvis all den hjelpa han kan få for å holde seg i live, så her er du i trygge hender.

Du bør bare satse på at ikke din potensielle banemann er i stand til å sikte på hodet. Akkurat der kommer denne tennisskjorta til kort - bokstavelig talt.

Kilde: Born Rich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer