Landspeeder er en ønskedrøm

Hvis en skal ha noe gjort og så videre.

Landspeeder er en ønskedrøm
Publisert

En farsott farer på sett og vis over verden, og den farsotten består i å bruke veldig mye tid, veldig mye penger og veldig mye av garasjen til å forvandle ting en har sett på film til virkelighet.

Denne fantastiske Star Wars-doningen føyer seg pent inn i rekken av imponerende gjør det sjæl-prosjekter vi har sett den siste tiden.

Kopimaskin.

Bilen er en kopi av en såkalt Landspeeder, et fartøy som ble brukt i den aller første Star Wars-filmen fra 1977, og som svever over bakken omtrent som svevebrettet til Michael J. Fox i den andre "Back To The Future"-filmen.

Ettersom akkurat den teknologien foreløpig er noen lysår unna å nå vår verden, har Daniel Deutsch, mannen bak dette mesterverket, valgt å la sin motoriserte og fullt kjørbare fullskala-Landspeeder holde seg bakken, ikke over.

Søndagssjåfør.

Kjøretøyets chassis er laget av aluminum og glassfiber, mens en el-motor kan sende Landspeederen opp i astronomiske hastigheter - hvis du er en skilpadde. Toppfarten er på 40 kilometer, så selv om du ser ut som du akkurat har blitt medlem av Han Solo og Luke Skywalkers fredagsklubb, må du regne med å når som helst bli forbikjørt av en moped.

Deutsch har forøvrig valgt å gjøre bilen så autentisk som mulig, og den tydelige bulken på panseret skyldes derfor ikke et uhell, bare veldig grundig planlegging fra opphavsmannens side.

Bilen er ikke til salgs, men du kan drømme deg gjennom bildene til venstre som trøst.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer