Landspeeder er en ønskedrøm

Hvis en skal ha noe gjort og så videre.

Landspeeder er en ønskedrøm
Publisert

En farsott farer på sett og vis over verden, og den farsotten består i å bruke veldig mye tid, veldig mye penger og veldig mye av garasjen til å forvandle ting en har sett på film til virkelighet.

Denne fantastiske Star Wars-doningen føyer seg pent inn i rekken av imponerende gjør det sjæl-prosjekter vi har sett den siste tiden.

Kopimaskin.

Bilen er en kopi av en såkalt Landspeeder, et fartøy som ble brukt i den aller første Star Wars-filmen fra 1977, og som svever over bakken omtrent som svevebrettet til Michael J. Fox i den andre "Back To The Future"-filmen.

Ettersom akkurat den teknologien foreløpig er noen lysår unna å nå vår verden, har Daniel Deutsch, mannen bak dette mesterverket, valgt å la sin motoriserte og fullt kjørbare fullskala-Landspeeder holde seg på bakken, ikke over.

Søndagssjåfør.

Kjøretøyets chassis er laget av aluminum og glassfiber, mens en el-motor kan sende Landspeederen opp i astronomiske hastigheter - hvis du er en skilpadde. Toppfarten er på 40 kilometer, så selv om du ser ut som du akkurat har blitt medlem av Han Solo og Luke Skywalkers fredagsklubb, må du regne med å når som helst bli forbikjørt av en moped.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer