LG i det vide og det brede

Men skal du ha skjermen i stua?

LG i det vide og det brede
Publisert

Svenskenes for lengst glemte stjernekomiker Kurt Olsson stilte for mange år siden det legendarisk spørsålet "Hur brett har ni hoppat?" til svenskenes ikke helt glemte høydehopper Patrick Sjöberg. Det var et flott TV-øyeblikk.

LGs nye bredformatskjermer ville nok gjort selv Kurt Olsson målløs.

Dobbelt opp.

De lanseres med tittelen super-widescreen hektet på produktnavnene M3800S-BN og M2900S-BN, og kommer i to størrelser - 38 og 29 tommer.

Det spektakulære er ikke størrelsen, det er, som du ser på bildet, oppløsningen. 38-tommeren har 1366 x 398 piksler, mens 29-tommeren kommer med 1366 x 480 piksler. Det er veldig bredt. De har dessuten en kontrast på 1000:1, responstid på 9 millisekunder, og VGA-tilkobling.

Ikke stuemat.

Skjermene skal selvfølgelig ikke brukes i stua di. For det første blir de strengt tatt for små, og det finnes vel knapt filmformater som klarer fylle hele skjermen uten at skuespillerne ser ut som de har blitt dratt i begge retninger av en kjempe.

De er laget for å vise digital informasjon på analoge steder, som for eksempel flyplassen, togstasjonen eller kjøpesenteret, og kan følgelig stå både oppreist og i hvilestillingen du ser på bildet øverst i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer