M16 spikerpistolen er overkill

Hvis du forstår hva jeg mener.

M16 spikerpistolen er overkill
Publisert

Hvis du tasser gjennom Clas Ohlson en lørdag formiddag og er veldig stille, kan du høre den summende lyden av menn i 45+-segmentet som så inderlig gjerne skulle ønske de hadde den drillen og det verktøysettet og den slipemaskinen, for ikke å snakke om den trommelvifta.

Det var før de visste det fantes en spikerpistol som er så massiv at den kunne tjenestegjort i Irak - på egenhånd.

M16 pluss pluss.

David Wiggins, amerikaner og sannsynligvis stolt medlem av våpenfantastenes syklubb, National Rifle Association, tok en kikk på et bilde av en gammel, gul, modifisert M16-rifle, og fant ut han kunne gjøre en bedre jobb med å få det legendariske våpenet til å se ut som en bastardrase - halvt spikerpistol, halvt gevær.

Han hadde nylig kjøpt sin egen M16, men den var litt rusten. Derfor byttet han ut sikkerhetsmekanismen, grepet og avtrekkerbøylen, og dét i en vakker gulfarge som ikke ville sett fremmed ut i en Solo-reklame.

Jernvare.

Deretter stakk han ned til sin lokale DeWalt-forhandler, en kjent produsent av elektroverktøy, hvor han plukket opp et DeWalt-klistremerke til å sette på M16-rifla - og et magasin som vanligvis brukes sammen med spikerpistoler.

Etter litt skruing, borring og filing ble resultatet en spektakulær blanding av dødelig våpen og et verktøy som, teoretisk sett, kunne vært solgt i din lokale jernvarebutikk. Ja, den skyter selvfølgelig fortsatt kuler, og, ja, den kunne tjenestegjort i Irak.

Takk høyere makter for at far din aldri fikk hånda si på noe liknende.

Kilde: Toolmonger

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer